Astroloji Yükselen Burç


Astroloji yükselen burç, kişilerin hayatını etkileyen oldukça önemli bir etkidir. Dış ve sosyal dünyanın karmaşasıyla başa çıkmada, kendimizi dış dünyaya yansıtmada yükselen burcumuz oldukça önemlidir. Astrolojide tartışmasız önemi büyük olan yükselen burç sayesinde kişiler kendilerini daha iyi ifade edebilmektedir. Yükselen burcun özellikleri gereği kişi daha çekingen de olabilmektedir.

Ayrıca yükselen burç kişinin farklı bir bireyi anlayabilmesi için de oldukça önemlidir. Eğer ki bir kişinin güneş burcu ve yükselen burcunu biliyorsanız onun karakteri, insan ilişkileri ve daha fazlası için daha kolay analiz edebilirsiniz. Astrolojide yükselen burç bir eğlencenin çok dışında tamamıyla gerçekliğin ta kendisidir.

 Yükselen Burç Özellikleri

Yükselen burç özellikleri araştırması yapılırken birçok sonuç ile karşılaşılabilir. Yükselen burca karar verirken akşam ezanı ve gece yarısı saatleri oldukça önemlidir.  Zodyak yani burçlar kuşağından hesaplamalar yapılarak kişilerin yükselene burçlarına ulaşılır.  Her yükselen burç tıpkı güneş burcu gibi farklı özelliklere sahip olsa da her biri genel bir konuyla alakalıdır.

Yükselen burcun genel özelliklerinde kişilerin tavırları öne çıkar. Kişinin kendisini topluma nasıl yansıttığı ve kendisini anlama biçimi ile de ilişkilendirilebilir. Ayrıca yükselen burcun en önemli etkisi hayata karşı pozitif bir bakış açısına mı yoksa negatif bir bakış açısına mı sahip olduğunuzla da alakalıdır.  Tüm bu özellikleri düşünüldüğünde yükselen burç kişinin ruhsal ve bedensel sağlığı için önemli bir yere sahiptir. Sizleri de yükselen burcunuzu öğrenmek için sitemize bekleriz.

  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?