Işıklı Tabela

 


Işıklı tabela içinde ve dışında ışık kaynağı bulunan tabelalardır. Işıklı tabela kategorisi çok geniş ve kapsamlıdır. Işıklı tabela çeşitleri bulunmaktadır. Bu tabela çeşitleri alüminyum tabela, kutu harf tabela, fener tabela, dijital baskı ve benzeri gibi modelleri bulunmaktadır.

Son yıllarda oldukça fazla tabela türü kullanılmaktadır. Daha dikkat çekici ve akıllarda kalıcı olmasının yanı sıra gündüz gece kendini göstermesi nedeniyle tercih edilmektedir.

Boyut ve şekli müşteri isteğine göre hazırlana bilmektedir.  Farklı birçok tabela çeşidinin olması nedeniyle de müşteri memnuniyetini en iyi şekilde farklı tasarımlar yapılarak ortaya koyabilmektedir. Reklam amaçlı tabelalarda dikkat çekici olması önemli bir detaydır. Bu nedenle ışıklı tabelalar tercih edilmektedir.

Işıklı tabelalar da diğer tabela sisteminde olduğu gibi en çok kullanılan aydınlatma teknolojisine dayanarak hazırlanan bir sistemi bulunmaktadır. Işıklı tabela sistemlerinin sahip oldukları tüm özellikler önemlidir. Önem taşıyan yönleriyle de ışıklı tabelalar genellikle hastanelerin, acil servislerin,  itfaiye, eczane gibi acil özellik bilgilendiren yerlerle eğlence mekânları gibi alışveriş merkezleri ve birçok alanda tercih edilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?