VDS ile Paylaşımlı Hosting Arasındaki Farklar Nedir?




VDS satın al işlemini gerçekleştirmek isteyen bir kullanıcının aklına takılan ilk soru da bu sunucunun nasıl çalışacağıdır. Zira rakip sunucular içerisinde en yüksek hizmeti sunan VDS, bu özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne çıkmaktadır. Sizlere bu yazımızda VDS ile Paylaşımlı Hosting arasındaki farkların ne olduğunu anlatmaya çalışacağız. Gelin hep birlikte bu farkların neler olduğunu inceleyelim.

·        Öncelik ile VDS sunucusunda daha az sayıda internet sitesi barındırılmaktadır. Bunun yanı sıra barındırdığı kaynak tahsisi daha fazladır.
·        Paylaşımlı hostingte bellek alanı ve bant genişliği gibi kaynaklar bakımından bir internet sitesinin performansı diğer internet sitelerin kullanım şekillerinden etkilenmektedir. VDS sunucusunda ise bu durum kesinlikle söz konusu değildir.
·        Öte yandan paylaşımlı hosting, internet sitesi sahiplerine sunucular üzerinde herhangi bir kontrol etme imkânı sağlamamaktadır. Bu neden ile paylaşımlı hosting teknik bilgi gerektirmeyen bir araçtır.
·        Bütün bunlara ek olarak vds al işlemini gerçekleştirmek isteyen bir kullanıcının bilmesi gereken en önemli şeylerden birisi de yalıtılmış ortam nedeni ile her bir site paylaşımlı hosting üzerindeki sitelere oranla daha fazla gizlilik vaat etmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?