Yusuf İslam Unan



Şırnak ilinin Cizre ilçesinde 28 Mayıs 2001 tarihinde doğan Yusuf İslam Unan, güçlü bir müzisyendir. Müzikle olan ilişkisi 9 yıl öncesine dayanmaktadır. Müziğe olan bu tutkusu bir müzik şirketinin kendisiyle ilgilenmesiyle başlamıştır.
En büyük hobisi beat. Yusuf İslam Unan’ın müzik konusundaki en büyük tatbiki şarkı yazma ve hareketli parti müzikleri üzerinedir.
Yusuf İslam Unan, 2013 yılında Bursa’ya göç etmek zorunda kalmıştır. Bursa’ya yerleştikten sonra şarkı yazmaya ve müzik alanında kendini fazlasıyla yetkinleştirmeye çalışmıştır. Müzikle ilgili güzel işler yapmıştır ve bundan sonraki hayatında müzik üzerinden yürümeyi hedeflemektedir. Birçok ünlü müzik platformunda farklı müzik parçaları yer almaktadır.
Yusuf İslam Unan Instagram
Yusuf İslam Unan, kendisine ait ilk gönderisini 5 Aralık 2018 tarihinde yaptığı bir Yusuf İslam Unan Instagram hesabına sahiptir. Hesabında kendi yapmış olduğu sosyal medya işlerinden bahsetmiş ve konuya ilişkin öne çıkanlar kısmında çeşitli referanslara yer vermiştir. Her türden sosyal medya işi yaptığına dair ve çeşitli nedenlerle kapanmış olan sosyal medya hesaplarının kendisi tarafından kurtarılabileceğine yönelik paylaşımları bulunmaktadır.
Yusuf İslam Unan YouTube
Yusuf İslam Unan’a ait Yusuf İslam Unan-Konu YouTube hesabında şu müzik parçaları yer almaktadır:
       Fix
       Dark
       Party
       Water
       Explosion
       Thief
       Wicked
       Boss
       Carrion
       Anhydrous
       Aora
       Flowers
       Fire
       Air parçaları ve bu parçaları içeren oynatma listelerine yer verilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?