Iphone Kilidi Açma Ne Kadar Sürer?



Telefonunuz kitlenmişse, kullandığınız operatörün müşteri temsilcisiyle görüşüp icloud kilidini açmasını isteyebilirsiniz. Ancak icloud kilidi açma işlemi, talebinizi takip eden 7 günlük sürede olabilecektir.
Kullandığınız operatör iphone  ma işlemini gerçekleştirdiğini onaylarsa, ilk yapacağınız işlem, sürekli kullandığınızdan farklı bir operatöre ait olan SIM kartı takarak ayarlama işlemini yapmanızdır. Böylelikle farklı bir operatörle kullanmak için ıphone kilidini açmış olursunuz.
Ancak diyelim ki farklı bir SIM kartınız yok. Bu durumda iphone  ma işlemi için, iphone yedekleme ve takip eden aşamada silme işlemini yapmanız gerekir.  Takip eden aşamada ayarlama yardımcısını tamamlayarak icloud yedeklemesini geri yükleyiniz.
Etkinleştirme kilidi açılamıyorsa ve apple kilit açmada halen sorunlarla karşılaşıyorsanız; iTunes’da SIM kartın desteklenmediğine dair bir mesaj varsa aşağıdaki adımları izlemelisiniz:
-        Yalnızca desteklenen iletişim operatörleriyle uyumlu olan SIM kartları icloud kilidi açmak için kullanılmalıdır.
-        Etkinleştirme kilidi açma işlemlerine devam etmek için, iPhone beraberinde verilen SIM kartı kullanın ve desteklenen operatör mağazasını ziyaret edin.
-        Iphone geri yükleyin ve apple kilit açma işleminin uygulanmış olduğunu operatörünüze telefon ederek onaylatın.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?