Iphone Etkinleştirme Kilidi



Iphone modellerinde yer alan bul uygulaması ile cihazların kaybolması halinde bu durumu önlemek için etkinleştirme kilidi otomatik olarak açılma özelliğine sahiptir. Apple tarafından oluşturulan bu kilit ile cihaz birilerinin eline geçtiği takdirde güvenliği sağlar . Böylece aygıt kolay bir şekilde kurtarılabilir. Apple kilit sayesinde cihaza kimse uzaktan giriş sağlayamaz. Telefon kullanıcıları tarafından mutlaka bul uygulaması açık bırakılmalıdır. Bunun beraberinde mutlaka iphone kilit şifresinin bilinmesi gerekir.

Bul uygulamasının yanı sıra apple cihazlarda yer alan icloud özelliği de etkinleştirme kilidi özelliği taşıyor. Icloud uygulamasının temel avantajı aslında belge ve fotoğraf gibi medya ürünlerini depolamasıdır. Ancak diğer bir özelliği ise icloud kilidi olmasıdır. Cihaz herhangi bir yerde kaybolduğu takdirde icloud sayesinde kolayca bulunabilir. Cihaz kaybolduğu takdirde Apple cihazlarda mevcut Apple kilit sistemine giriş yapılmalıdır.

Mevcut bu özelliklerin kullanılabilme için öncelikle icloud ayarı yapılmalı, ayar yapıldıktan sonra ise  icloud kilidi oluşturulur. Bu işlemi işi bilen, deneyimli kişiler ile gerçekleştirmek mevcut hata olasılığını azaltacaktır

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?