2020 YKS Kitap Önerileri



Yeni bir süreç başlıyor. Bu sürece “zorlu” sıfatını yakıştırmıyoruz çünkü kolaylaştırmak tamamen öğrencinin kendisinin elinde. Yaz aylarından başlanan tempolu bir çalışma programı ile kışa daha az konu bırakmak hem motivasyonu arttırır hem de başarıya giden yolu kolaylaştırır. 2020 yks çalışma programı hazırlamak her zaman daha iyi olacaktır.

2020-YKS sınavına hazırlanan öğrenciler için, YKS Eşit Ağırlık grupları göz önüne alınarak hazırlanan programda, özellikle saat aralıklarına yer verilmemiştir. Okul saatlerinize, gittiğiniz kurslara ve yaşam biçiminize göre zaman aralıkları değişiklik gösterebileceğinden programda  sadece çalışılacak ders ve ayrılması gereken zamana yer verilmiştir. Böylece gün içinde ne yapmanız gerektiğini bilerek ona göre saatlerinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz.

2020 yks konuları ve 2020 lgs konuları, artan müfredat düzeniyle de öğrencileri zorlamaktadır. Fakat düzenli çalışarak bu durumu çözebilirsiniz.

Ders programı sizin bileceğiniz bir iş, önerimiz haftalık olarak bitirmeniz gereken konuları belirlemeniz. Mesela bu hafta fizikten dinamik, matematikten ikinci derece denklemler bitsin ve o hafta belirlediklerinizi bitirin sonraki haftaya sarkıtmayın. Uzun vadeli çalışma programı yapmayın kısa vadeli çalışın.

Kitap konusunda internette sağlam öneriler döner herkesin önerdikleri de üç aşağı beş yukarı aynıdır. Temeliniz var mı onu bir düşün. Karakökün sıfırdan serisi kitapları var onları bir inceleyin. Eğer ki çok basit ise antrenmanlarla matematik serisi var. Fizik için en iyisi umut öncül ama fizikte cidden temel atmanız gerekir. Temel için tavsiye edebileceğimiz bir yayın yok ama fizikte fasiküllerle ilerlemeniz yararınıza olur. Kimyada da en iyisi palmedir. Zorlandığınız konularda da fasikül çözebilirsiniz. Organik kimya, hız ve denge konularında ihtiyacınız olur. Ayrıca ayt matematik için limit türev integral fasikülleri çözmenizi öneririz. Apotemi, Endemi ve sonuç yayınlarının fasikülleri de iyidir. 2020 yks kitap önerileri konusunda bu yayınları önerebiliriz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arkadaş Bulma Siteleri

Bağlama Büyüsü

Btc Bahis Güvenilir Mi?